Als je bent ingelogd (rechtsonder in de zijbalk) zie je linksboven in het scherm een zwarte menuknop. Door erop te klikken verschijnt een zwarte balk met extra mogelijkheden. Deze zijn alleen beschikbaar voor geregistreerde gebruikers.

Klein scherm (smartphone):
Op een klein scherm vind je de extra mogelijkheden onder het  teken en het persoons-icoon. Inloggen kan je onderaan in elke pagina.

Extra mogelijkheden:
Klik op “Nieuw bericht” om zelf een nieuwsbericht te maken.
De eerste keer zie je waarschijnlijk een mededeling: “Je gebruikt een automatisch gegenereerd wachtwoord voor je account”. Negeer dit en klik op “Nee bedankt, herinner mij hier niet meer aan”. Je hebt je eigen wachtwoord al gekozen.

In het grote tekstvak kan je het bericht typen. Daarna “Opslaan als concept” (rechtsboven) en “Voorbeeld” om het bericht tonen. Als je tevreden bent kan je op de blauwe knop drukken om het naar de redactie te sturen. Na enige tijd (spamcontrole) zal het dan worden geplaatst in het Nieuwsoverzicht.
Omdat het lastig is om foto’s op de goede manier in het blog te plaatsen kun je deze het beste per email sturen naar:  redactie@overfred-enzo.nl  Een andere manier is om na plaatsing van het bericht via het reactieformulier een bijlage (foto of ander bestand) op te sturen.

In “Profiel” kan je persoonlijke instellingen wijzigen. Vergeet niet op de knop “Wijzig” onderin de pagina te klikken.

 

Registratie button