Doe mee aan het buurtblog! 

Deelnemen aan het buurtblog is heel eenvoudig. Onder elk nieuwsbericht staat “Geef een reactie” of “.. reacties”. Als je daarop klikt opent zich een reactieformulier waarin je kan schrijven. Daarna op de knop “Reactie plaatsen” klikken. Onderaan elke andere pagina staat het reactievak al. Je kan gewoon beginnen te schrijven.

Als het voor de eerste keer is dat je reageert, duurt het even voordat de reactie zichtbaar wordt omdat er een spamcontrole plaats vindt. Na de eerste keer wordt een reactie wel direct geplaatst. De redactie bekijkt je reactie en zorgt ervoor dat het op de goede plek gepubliceerd wordt. Als het over een nieuw onderwerp gaat kan je onder op deze pagina je verhaal kwijt. Je kunt ook een email met bijlage sturen als je meerdere foto’s of andere bijlagen wil meezenden.
Email:  redactie@overfred-enzo.nlReacties

Meedoen aan het blog — 1 reactie

  1. Wat ben ik trots om op zo een gave plek al meer dan 37 jaar te kunnen wonen! Eerst 6 jaar in de Zocherstraat, aan de kant van het binnenplein, en nu 33 jaar aan de Overtoom. Het binnenplein is mijn achtertuin, een levend(ig) terrein sinds de peuter dagverblijven de rust enigszins hebben verstoord, maar je went aan alles. Ik ben ook trots, dat ik medeburen heb die gepassionneerd voor een goede en groene herbebouwing vechten, om het binnenplein voor ons allen te handhaven. al kennen we elkaar niet, ik ben trots om zulke mensen mijn mede-buren te mogen noemen! Lang leve de Over Fred en Zo…..dat we er gezamelijk voor gaan om er iets blijvends mooi van te maken, voor oud en jong!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>