Reacties

Wij wensen alle buurtbewoners een Gelukkig, Groen en Fris 2017! — 2 reacties

  1. Dag mensen van de buurtblog!
    Hartelijk dank voor jullie wensen en ook voor jullie alle goeds in 2017!
    Ik heb een vraag waar jullie misschien wel weg mee weten. Wij wonen op 31, bij het eerste pleintje vanaf de Overtoom. Nu denk ik dat het misschien wel een leuk idee is wanneer ik een van de medaillons ‘adopteer’. Ik vind degene die het meest aan de huizenkant staat er maar armetierig uitzien. Daar wil ik wel wat aan doen. Maar, ik vermoed dat daar toestemming voor moet komen. Anders schoffelt de buitendienst van de gemeente het weer direct weg. Weten jullie bij wie ik daarvoor moet zijn?
    Met veel dank en groet,
    Bernice Siewe

  2. Wat een goed plan Bernice!
    Je kunt het beste eerst bellen met de gemeente op nr. 14020. Mocht je daarmee niet verder komen, bel dan onze buurtkoördinator Henny de Kok op 06 20 05 65 03 of met Ragna Hom, medewerker Groen Zelfbeheer Amsterdam-West, (020) 253 16 95.
    Hou je ons op de hoogte van het resultaat?

    Met vriendelijke groet, Otto Munters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>