Reacties

Kaalslag niet nodig — 5 reacties

 1. I too was shocked and saddened by the sudden removal of the our park gates and trees. Obviously the developer will be replacing these once the work’s done??
  Frederiksstraat 22hs

 2. Wat een gemekker over een paar boompjes. Sta je ook zo te janken als de boerenkool van het land wordt gehaald?

  Geef dat bouwverkeer nou gewoon de ruimte.
  Als ze klaar zijn met de bouw, wordt het weer volgeplant.

  Hans Veldhuis
  Frederiksstraat 126

 3. Overbodige bull-shit actie van de gemeente . Gemeente plant bomen en struiken en sloopt alles 4 maanden later weer, weggegooid geld. Zware vuilniswagens, brandweerwagens en horecaleveranciers met zware wagens vol drank mogen door het hele park rijden maar tijdelijk een paar vrachtwagens met bouwmaterialen en puin het korte stukje naar de Amstelveenseweg laten rijden ho maar. Verkeersregelaar erbij en klaar is kees. Kijk Hans, zo geef je bouwverkeer echt de ruimte zonder dat je net aangeplante bomen en struiken hoeft te slopen van jouw belastinggeld. Het is nog maar de vraag of ze het nadat ze klaar zijn met de bouw direct weer gaan volplanten, vorige keer hebben ze het eerst nog even een jaartje braak laten liggen na de storm.

 4. Ben het geheel eens met Paul Meijer. Wij hebben inmiddels besloten om een bezwaarschrift in te dienen bij het Stadsdeel West, die de vergunning voor het leggen van de stalen platen heeft verleend. De bestuurders hadden op zijn minst het fatsoen kunnen opbrengen om omwonenden van te voren op de hoogte te stellen en alternatieven serieus te overwegen.

  Joost Meijer (geen familie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>