Reacties

Uitnodiging buurtbijeenkomst PvdA zondag 9 maart 13.00 uur — 1 reactie

 1. Ik ben op die bijeenkomst geweest en heb met Floris en (kort) met Jeroen van Berkel gesproken – over de ontwikkelingen rond het ROC gebouw en het binnenterrein. Floris heeft dit als aandachtspunt in zijn buurtplan opgenomen – wat een mooie stap is.

  Inmiddels zijn de verkiezingen geweest en is de nieuwe bestuurscommissie gevormd. “Bestuurscommissies houden zich onder andere bezig met de inrichting van straten en pleinen, groen en parken, inzamelen van huishoudelijk afval en welzijnswerk in de buurt. Ze zorgen ervoor dat wat ze doen, past bij de behoeften in hun stadsdeel en bij het beleid voor de hele stad.”
  zie ook : http://www.amsterdam.nl/gemeente/bestuurlijk-stelsel/

  Floris zit in de bestuurscommissie:
  en via hem (en de overige commissieleden) hebben we dus de mogelijkheid om de nodige aandacht te vragen voor een herontwikkeling van het binnenterrein die voor iedereen aantrekkelijk is.

  Toen ik mijn plannen voor het behoud van maatschappelijk karakter (dus: schooltuinen) aan de stadsdeelraad van West presenteerde was ook de VVD zeer geïnteresseerd – Gert Jan Neerhof zit inmiddels ook in de bestuurscommissie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>